Torneig de Pàdel a Berga Resort

Benvolguts amics i amigues,

Durant el passat cap de setmana vam celebrar la 7a edició del Festival de Pàdel de Berga Resort / Justten. El torneig d’enguany va ser de nou un èxit i des de l’organització ens plau agrair i alhora felicitar a tots aquells i aquelles que vau participar en les jornades.
Aquest any vam poder comptar amb un total de 34 parelles masculines i 32 de femenines que van poder gaudir d’un cap de setmana de pàdel intens i molt divertit.

D’una banda, volem felicitar als campions i campiones del torneig:

CAMPIONES CATEGORIA FEMENINA
1es SOFIA AMADO / MARIT WILLIS
2es IMMA CORDOBA / MÒNICA HUGUET

CAMPIONS EN CATEGORIA MASCULINA:
1ers JOAN PALAU / XAVI PLANAS
2ons ELOI ROTLLANT / CARLES ARIZCUREN

CAMPIONES CONSOLACIÓ FEMENINA
1es NOEMÍ CARRASCO / EVA CORDOBA
2es JUDITH MARTINEZ / PATRICIA SEGADO

CAMPIONS CONSOLACIÓ MASCULINA
1ers JOSEP ALBERICH / PATXI
2ons MARTIN IÑESTA / XAVI CANUDAS

D’altra banda, també volem donar les gràcies a tota la gent que ens ajuda i s’implica en l’organització d’aquest torneig: A tot l’staff tècnic (Xavi València, Damià Casals, Marc Molero, Oriol Sosa, Lluís Sánchez, Vale, Gerard Sevilla, Núria Sosa, Roser, Mercè Caellas, Jèssica, Sandra, Marga i a tot l’equip de monitors de Berga Resort). Al Lluís Siles per la música, a tota la família Justten, a l’Òscar i a tots els seus, al Pepe de B-grup, al Joan Carles Sosa, al Jordi Gonzalvo, a tots els membres de l’equip de pàdel i a tots els col•laboradors:

BERGA RESORT / CISNET2010 / LAS40PRINCIPALAS / PERRUQUERIA PELFORT / P38 / BAR TUTXI / AUTOMÒBILS CASAS / JUSTTEN / ECOAUTO / B-GRUP / BEMOUNTAIN / ESPRESSO BLUE / FONT VELLA / SAN MIGUEL / INTERSPORT SERRA MARTÍ / JOIERIA I ÒPTICA CLIMENT / AQUARADE / FORN CA L’AGUSTÍ DE CERCS / TANDEM ESPORTS / RESTAURANT LA FONDA /

Moltes gràcies a tots, sense vosaltres això no hauria estat possible, salut, pàdel, que no us falti de res i fins la pròxima!
Atentament,

Xavi València
Responsable de l’àrea de Pàdel de Berga Resort.

ALTRES PROMOCIONS