SPAZIO EXCLUSIUS ROSTRE

Posa’t a les mans dels professionals de SPAZIO NYXPERT. T’aconsellaran i et recomanaran el tractament més adient per a la teva pell. Relaxa’t i gaudeix d’uns resultats òptims.

 • ESSENTIAL FACE REGIME (60 min): “Ritual essencial”. el primer gest de bellesa, neteja profunda i delicada. Elimina les impureses, promou la respiració cel.lular, pell més fresca, més brillant i més suau.


  PURESENSE (60 min): Cura enzimàtica contra les imperfeccions de la pell apagada, brillant, irregular, porus dilatats, punts negres i barbs. Regula, renova, alleuja irritacions, enrogiments, suavitza, oxigena i normalitza.


  LIFT INTENSE (50 min)Doble acció de xoc, lifting i antiestrès contra els primers signes del temps. Esborra signes de cansament i petites arrugues. Tractament shock antiestrès, resultats instantanis i duradors.


  FACE YOGOURT FRUIT (60 min): Refrescant mascareta a base de iogurt i fruites naturals cosmètiques amb peeling natural per a una màxima hidratació anti-radicals i turgència gràcies al calci i al magnesi.


  SOYSOY JALURACTIVE (75 min): Tractament d’àcid hialurònic , hidratació de llarga durada i isoflovones de soja reforcen les defenses de la pell. Cutis amb més volum, lluminós i uniforme

 • LUMINOUS LIFF (90 min): Or i diamants per a la lluminositat d’efecte 3D i pell de porcel.lana. Millora les pells atones, apagades o amb discromies. Un cutis perfecte, regenerat, llis i brillant.


  LUXURY CAVIAR (90 min): L’energia del caviar gris, l’excel.lència per a la cara en un Ritual Gourmet Global biològic. Antiaging per pells madures o precoçment envellides, deshidratades i estressades. Actius Chrono-cosmètics que promouen la renovació i l’estimulació cel.lular.


  DNA VEIL (75 min): Starter de vitalitat i les vitamines per a la pell, accelera la reparació cel.lular contra les arruges d’expressió, opacitat i atonia, per redefinir l’oval.


  EYE – DEFINE INTENSIVE (60 min):  Lifting Shock, rejoveneix i elimina signes de cansament i arrugues de l’àrea periocular. Inmeditata i duradora, hidrata, dóna turgència i vitalitat al contorn de l’ull

 • VITAMINIC MASK (60 min):  Oxigenant i energitzant intensiu. Per a pells sensibles i desvitalitzades. Pool de vitamines A i C. anti-radicals lliures. Una pell més renovada, uniforme i fresca

  RE – WHITE AGE CONTROL (70 min):  Cosmocèutica d’última generació, cosmètica científica aclarant per hiperpigmentaciói discromies. Elimina taques i marques. Un rostre amb una col.loració lluminosa, uniforme i d’aspecte més jove.

  MATRICOLE RESTORE (60 min):  Lifting absolut anti-edat. El concentrat de col.lagen i elastina més pur. Extraodinari hidratant, elastitzant i remineralitzant. Pell immediatament més compacta, ferma, tònica i visiblement sense arrugues.