Rituals Benestar Absolut

Tria o deixa’t aconsellar per les nostres massatgistes i terapeutes naturals per relaxar-te profundament, recuperar el teu equilibri natural i desconnectar de les tensions acumulades del dia a dia alhora que cuides i mimes la teva pell.

Disposem de cabines dobles per a gaudir dels massatges en parella
 • Mima el teu cos


  PAQUET DEPURATIU AROMA RELAX  (75 min): Aromaterapèutic. Purifica i depura. Peeling Essential Body Regime i aplicació d’olis essencials més el massatge amb olis calents afavoreixen l’oxigenació i l’eliminació dels líquids en excés i per tant de les toxines.


  MAGIC HONEY (75 min):  El poder de la mel. Peeling i massatge en una sinergia de benestar i bellesa gràcies a les propietats nutritives, suavitzants i hidratants de la mel d’acàcia del Llac de Garda.


  RITUAL CANDLE (60 min):  Ritual polisensorial i aromaterapèutic, massatge amb espelmes, mantegues i olis essencials que nodreixen, tonifiquen i hidraten la pell. Els sentits s’abandonen a les notes olfactives de la taronja dolça, l’espígol i la mirra i es deixen transportar en un relaxant viatge aromaterapèutic.


  SOAP DREAM (60 min): Escuma mousse de sabó d’Alepi saquets amb pedres calentes de l’Himalaia. Peeling amb esponges de Lufa i mousse de sabó per tot el teu cos per a finalitzar amb un massatge amb oli calent d’Argan. “l’or del Marroc”. Descobriràs una nova pell de seda.


  LULUR TREATMENT (90 min): Mousse de iogurt, espècies i fruita, inspirat en la llunyana illa de Java. Ritual reequlibrant que actua a nivell psicofísic i funcional: una pell suau i compacta; el massatge balinès amb iogurt nodreix i hidrata la pell, il.luminant de nova bellesa.


 • Benestar

  Massatges de relax


  CHOCOLAT MASSAGE (90 min): Una carícia sensorial amb aromes del Cacau pur i natural. “Lomi-lomi” una abraçada envoltant, endorfínic, hidratant i nutritiu. Elimina l’estrés i el cansament.


  CHAKRA STONE MASSAGE (90 min):  Massatge ayurvèdic amb olis calents, les pedres volcàniques i les Gemmes Chakra  alliberen la tensió del cos i de la ment per recuperar l’equilibri psico-físic.


  BAMBOO MASSAGE (75 min): Ritual amb peeling i massatge descontracturant amb canyes de Bambú que aprofita les propietats remineralitzantsdel bioextracte de l’oli de bambú. Protegeix, reforça el sistema immunitari i estimula les fibres de col.lagen. Redueix tensions musculars i contractures.


  YANTRA MASSAGE  (75 min): Massatge holístic com l’oleteig d’una papallona. mantegues del carib i flor de Lotus que dissolen la tensió , deixant espai a agradables sensacions de pura energia i lleugeresa.


  TIBET MASSAGE RITUAL  (60 min): El secret del Tibet tancat en saquets “Pindes” amb sals del Mar Mort i pedres de l’Himalaia aplicats pel cos amb un tebi i perfumat oli d’ametlles, una pell més suau, vellutada i amb una estupenda sensació de lleugeresa i relax.


  AYURVEDA KERALA MASSAGE (60 min):  Inspiració ayurvèdica per a una profunda oxigenació i desintoxicació que descontractura la musculatura del coll, cara i crani.


  AYURVEDA SHIRODARA THERAPY (90 min):  De l’ayurveda arriba un flux continu d’oli calent sobre el Chakra Ajna, reequilibrant energètic que allibera les tensions i l’estrès

 • Rituals


  BACK AND SOUL MAN RITUAL  (75 min): Redescobrir l’essència masculina. Pedres precioses i olis essencials en un massatge facial i corporal de benestar. Una exfoliació i ritual de benvinguda a peus i esquena seguit d’un massatge facial i moxa en abdomen, finalitzant amb un massatge d’esquena.


  BACK AND SOUL WOMAN RITUAL  (75 min): Seduir, fascinar i gaudir de les característiques pròpies de la dona. Una pell més llisa, suau i bonica. Rosa de bulgària Gessami o tarongina, essències que t’envoltaran alhora que es realitza un tractament facial i una exfoliació corporal. Després es practicarà la moxa en abdomen i un massatge amb pedres precioses d’hidratació femení.


  WELCOME HANDS SPAZIO  (75 min):  El tractament gourmet per fecte per la cura de les mans. Una autèntica acció antienvelliment d’acció oxigenant, restauradora i hidratant.


  SILKY FEET SPAZIO (75 min): Tractament per a uns peus suaus com la seda. Ritual Spa emolient , nutritiu i suavitzant per descontracturar la musculatura plantar.


   


   


 • Spazio Corporals Exclusius


  ESSENTIAL BODY REGIME  (45 min): Delicat peeling i massatge amb sals i olis essencials que elimina les cél.lules mortes. Pell sedosa i hidratada.


  PEELING SALS DEL MAR MORT (30 min): Scrub peeling amb sals del mar mort, exfoliants, renova, hidrata i suavlitza la pell.


  KRIOPLST VENTRE PLA  (60  min): Ventre més pla i desinflat gràcies al te verd, algues Laminaria i Castany d’Indies. L’abdomen es desinfla, recobra fermesa i tonicitat. 


  BLUE MASK EFECTE PUSH – UP (75 min): Màscara extra reafirmant plàstica , amb algues laminàries, tonifica i remodela l’abdomen, pits, glutis, braços i cuixes. Restaura la tugència, les formes esculpides, dona major fermesa a la pell. 


  ALGAE CELL SHOCK ANTICEL.LULÍTIC (75 min): Embolcall tèrmic de fang i algues, tractament intensiu contra la cel.lulitis. Elimina l’excés de líquids, toxines i redueix la “pell de taronja”. 


  THALASSO BANDAGE BODY SCULPING  (75 min): Bandes reductores, remodelants i drenants. 


  PEPPER TREATMENT (75 min): Fang blanc per una silueta tonificada i remodelada. Un desbloqueig particular més el massatge especific revitalitza els processos biològics, estimula la microcirculació i combat la cel.lulitis, la pell resulta més compacta i amb una textura suau. 

  SOYSOY GOMMING MASSAGE  (75 min): Reafirmant corporal antigravetat, soja i arròs, recompensa els teixits buits, restaura l’elasticitat i la turgència de la pell, amb un efecte de push-up extraordinari. 

  TRACTAMENT CORPORAL INTENSIU (60 min): Nou tractament amb resultats immediats. Remodelació de la silueta. 


 •  


   

 • Spazio Massatges del Món

  SPA


  EXPRESS MASSAGE (30 min): Massatge local, alleuja les molèsties del viatger o simplement relaxar-se després d’un llarg dia de treball


  DONAT UN CAPRICI  (50 min): Massatge complet relaxant o descontracturant amb oli temperat o crema aromaterapèutica antiestrès.


  PARADÍS SENSORIAL  (75 min): Massatge amb olis calents, alleuja les tensions, allibera cos i esperit a través de l’aromateràpia.


  BACK AND SHOULDER  (70 min):  Massatge postural descontracturant a peus, espatlles i esquena. Un ritual amb exfoliació i reequilibri energètic mitjançant una barreja única d’olis essencials de clau i nou moscada.

  MATERNITY MASSAGE  (50 min): Una meravellosa abraçada Ayurvèdica d’inspiració per a les dones embarassades . Alleuja les articulacions. Una pell hidratada i elàstica, evita estries, drena les retencions de líquids i adipositats.

  DRENATGE LIMFÀTIC  (50 min): Tècnica que es realitza amb les mans mitjançant moviments molt suaus , lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa millorant així quadres edematosos, informacions i retenció dels líquids orgànics.

  REFLEXOLOGIA PODAL  (50 min): Tècnica terapèutica basada en l’estimulació dels punts en els peus, anomenats zones reflexes. Aquestes zones reflexes corresponen a diferents parts del cos, útils per tractar i prevenir molts problemes d’òrgans, músculs o altres parts del cos.