Fitness, Gimnàs & Spinnings

Sala de fitness de 300 m2 amb 52 màquines diferents de la marcaTechnogym d’última generació per aconseguir els reptes que et proposes  o posar-te en forma.

La sala està dirigida per professors qualificats que et poden dissenyar un programa a la vostra mida o bé li pots demanar consell.

Hi trobaràs:

ZONA CÀRDIO

Zona d’accés lliure, on podràs fer els teus entrenaments sempre que vulguis o posar el teu cos a punt per l’entrenament de força.

ZONA CÀRDIO DIRIGIT

Berga Resort t’ofereix dues zones per a classes dirigides, una de ciclo indoor i una altra d’ el·líptiques.

A més, ara ja pots gaudir de les classes de CICLO INDOOR VIRTUAL, per si l’horari de les classes dirigides no coincideix amb el teu.

ZONA DE PES LLIURE

Espai on podràs realitzar treballs de força, hipertròfia, entrenaments funcionals, etc. Obtindràs sempre que vulguis l’ajuda i el consell dels nostres professionals per tal de millorar al màxim de la manera més correcta.

MÀQUINES DE PALANCA

Les màquines de palanca incorporades recentment et permetran portar els teus entrenaments a la màxima intensitat sense l’ajuda de ningú.

MÀQUINES ISOTÒNIQUES AMB MOVIMENT CONVERGENT

Indicades per a tot tipus d’usuari independentment del seu nivell de fitness. L’ampli ventall de màquines que t’oferim t’ajudarà a treballar totes les parts del teu cos de manera còmoda i segura.

MÀQUINES HIDRÀULIQUES

La variació de la resistència ve donada per un pistó hidràulic. Podràs modificar la intensitat de l’exercici senzillament girant una rosca o variant la velocitat del moviment. Aquest tipus de màquines són indicades per a usuaris d’un nivell de fitness baix o que degut a una lesió no poden fer tant d’esforç, o senzillament persones que busquin millorar la seva salut de manera fàcil i còmoda.

SALA POLIVALENT 1

Destinada com a sala polivalent per a realitzar tot tipus de classes dirigides i entrenaments. Steps, zumba, acrobàcies infantils, boxa, tonificació funcional, karate, TRX – entrenament en suspensió -, etc. Hi podràs accedir lliurement sempre que la sala estigui lliure per fer estiraments, entrenaments, etc.

SALA POLIVALENT 2

Espai reservat a les classes com pilates, ioga, hipopressius, body art, estiraments, etc