Fitness, Gimnàs & Spinnings

Un nou concepte de centre esportiu

Aquest 2017 hem renovat totes les màquines del nostre apartat de càrdio. Amb aquest canvi els nostres clients es podran beneficiar de tres conceptes elementals pel que fa a salut esportiva: tecnologia, integració i seguiment.

Tot el maquinari que hem incorporat a les nostres instal·lacions és de la marca Technogym i compta amb la tecnologia i els softwares més avançats. Cada aparell ha estat dissenyat per oferir un rendiment i confort òptims sigui quin sigui el nivell de l’usuari. D’altra banda tots els equipaments compten amb tecnologia Bluetooth i WiFi que permetran als nostres clients integrar les seves pròpies rutines dins el sistema “MyWellness” i alhora rebre’n resultats, estadístiques i feedback general.

 

Integra l’oci als teus entrenaments

 
Cada màquina compta amb el suport d’una consola integrada mitjançant la qual els usuaris podran personalitzar els seus entrenaments i rutines amb música, vídeo o les seves aplicacions preferides. (Youtube, Netflix, jocs, rutes virtuals en entorns urbans o naturals, etc.)

 

Un espai interactiu i intel·ligent

 
Actualitza, verifica o segueix els teus entrenaments a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Gràcies a l’applicació “MyWellness” que us podreu descarregar gratuïtament a través d’iOS, watchOS o Android o bé mitjançant el braçalet Technogym podreu tenir un seguiment constant i actualitzat dels vostres progressos.

Des del gimnàs n’hi haurà prou accedint al punt central o base mitjançant la clau o el mòbil per tenir accés a la fitxa personal amb els entrenaments modificats pel monitor de sala o veure els progressos personals acumulats. Des de casa podrem consultar totes les nostres millores des del PC, Mac o des de qualsevol altre dispositiu que hi haguem instal·lat l’aplicació.

 

Tota la teva informació i estadístiques disponibles online

 
Tots els entrenaments també els podrem consultar al correu electrònic on els professionals de la sala ens aniran facilitant les noves rutines en funció del nivell que anem adquirint després de cada període d’entrenament.

 

 

Tipologies de màquines

 • ARTIS Run

  Una cinta ergonòmica i molt intuïtiva. Permet seleccionar la velocitat i el pendent sense interferir en el ritme de l’entrenament mitjançant les palanques “Fast Track Control”. Compta amb un monitor interactiu on podem seguir l’entrenament en directe o bé accedir a aplicacions d’oci (Netflix, Youtube, Televisió en directe etc.). La superfície tova de la cinta s’adapta als diferents estils de carrera dels usuaris.

 • ARTIS Vario

  Un aparell molt versàtil que permet realitzar un step vertical, una caminada o una carrera enèrgica. L’equipament de la màquina s’ajusta automàticament a les preferències de l’usuari, compensa la distribució de la càrrega i redueix l’esforç percebut. Dins de la seva categoria aquest aparell segueix sent el pioner a l’hora de cremar calories. Compta amb un monitor interactiu i un sistema antibloqueig pels pedals.

 • ARTIS Bike

  Amb una ergonomia totalment innovadora aquesta bicicleta permet als usuaris l’opció de realitzar tres tipus de configuracions en funció de les seves necessitats: ciutat, estàndard o carrera. La distància reduïda entre els pedals i el manillar permet al ciclista una experiència realista i una biomecànica més correcta. L’aparell ofereix controls accessibles i intuïtius i compta amb un monitor on podem seguir l’entrenament o bé gaudir d’aplicacions d’oci, música o vídeos.

 • ARTIS Recline

  Pedala amb el màxim confort. Una bicicleta reclinada i molt accessible amb barres de subjecció laterals que et permetran controlar els paràmetres de la teva sessió. Compta amb un monitor interactiu on podem seguir la sessió o gaudir de diverses aplicacions d’oci (MyWellness, Netflix, Youtube etc.).

 • EXCITE Climb Unity

  Un aparell únic que canvia la concepció clàssica i la naturalesa de l’step. Gràcies a la tecnologia Split Step aquesta màquina permet escalar literalment els graons i entrenar amb steps des d’una nova perspectiva. L’aparell permet realitzar rutines d’alta densitat però també pot adaptar-se al nivell de qualsevol usuari. Una màquina amb la que podrem treballar unes rutines exclusives ideals per a l’activació i la tonificació musculars. Compta amb una pantalla interactiva de seguiment i compatible amb aplicacions d’oci des de la qual es pot accedir al compte personal “MyWellness”.

 • Skillmill Connect

  Una cinta revolucionària que permet als usuaris millorar la seva potència, la velocitat, la resistència i l’agilitat. Es tracta d’un aparell concebut per a realitzar entrenaments esportius professionals i ofereix una àmplia gama de rutines que facilitaran l’entrenament de tots els sistemes d’energia del cos. La cinta incorpora una pantalla LCD que permet registrar dades i avaluar els paràmetres i els resultats de l’entrenament personal.

 • Group Cycling

  La primera i l’única bicicleta estàtica del món que realitza un seguiment de la sessió. Combina un disseny exclusiu amb una capacitat de connectivitat d’última generació i amb una pedalada i unes sensacions sorprenentment realistes. La bicicleta compta amb uns ajustaments per a l’usuari fàcils i accessibles. Un nou concepte de sessió grupal on la música i els vídeos motivaran als participants que, alhora i gràcies a l’aplicació “MyWellness“, podran disposar de totes les dades i estadístiques personals al núvol.