Club

Benvinguts a Berga Resort : el teu CLUB !

T’oferim un ampli ventall d’instal·lacions i activitats, però sobretot tothom qui formem part d’aquest equip volem ajudar-te a aconseguir tot allò que et proposis.

MISSIÓ

Contribuir mitjançant l’esport, la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones en les seves diferents etapes.  Intentar prestar els serveis esportius i d’oci sota criteris mediambientals i involucrar-se en el desenvolupament sostenible i fusionar els serveis esportius i d’oci amb les bones pràctiques i la responsabilitat mediambiental.

VISIÓ

Berga Resort pretén ser reconeguda com a una empresa d’excel·lència i de referència en els sectors del turisme i de l’esport. L’empresa vol donar els seus serveis a tantes persones i col·lectius com li sigui possible.

VALORS

Com a entitat i com a empresa sabem que és essencial establir i portar a terme un recull de valors que ens facin d’empremta i ens diferenciïn d’altres empreses o entitats. Es tracta d’un punt en el qual ens agrada treballar, millorar, proposar i anar-nos retroalimentant amb els diferents inputs que ens arriben tant a nivell intern com extern.

Amb els anys hem pogut fomentar que els valors i les particularitats del nostre equip tècnic siguin les que considerem idònees.