Millores a les sales de fitness, vestidors, Spinning, Box

Gaudeix de l’esport a BERGA RESORT SPORT CLUB 3.0 & SPA

En els últims anys Berga Resort ha volgut seguir el seu procés de millora constant per ser un centre de referència de qualitat en instal·lacions i serveis de la comarca del Berguedà

Aquest Gener 2017 hem fet un altre pas endavant, renovant l’equipament cardiovascular de la sala de Fitness i Spinning  incorporant equipament Technogym.

Creiem que amb aquest canvi els nostres clients es podran beneficiar de tres conceptes elementals: tecnologia, integració i seguiment. Cada aparell està dissenyat per oferir un rendiment i confort òptims. Gràcies a l’aplicació My wellness  pots actualitzar, verificar i seguir tots els teus entrenaments a qualsevol lloc i en qualsevol moment. 

Ara ja pots integrar l’oci als teus entrenaments. Cada màquina compta amb el supot d’una cònsola integrada que permet accedir als entrenaments i rutines amb música, ídeo o les teves aplicacions preferides ( youtube, netflix, jocs, rutes etc )

I seguint amb el nostre propòsit de continuar millorant, hem renovat els vestidors amb la instal·lació de cabines a les dutxes, terra parquet i guixetes amb nous panys electrònics.

I per poder incorporar noves activitats digiriges, a l’abril disposaràs d’una nova sala polivalent de vidre i per gaudir de l’estiu nova piscina amb jocs, tobogans, 6 pistes de pàdel, i una pista muliesports.

Seguim treballant per a vosaltres i gràcies a vosaltres.

ALTRES PROMOCIONS