Experiències

 

Escull l’opció que més t’agradi !!!

 

Caixes disponibles:

 • Ayurveda

  Massatges individuals

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Egypciant Secret (50 min): Descobreix un dels secrets més ben guardats de la història pel que fa a bellesa corporal, la llet de burra. Un conjunt de propietats nutritives, de lluminositat i hidratants combinades en un massatge relaxant. Tot un còctel de benestar i bellesa.


  Olis Essencials (50 min): Massatge relaxant corporal on s’aprofita l’acció dels olis essencials en el nostre cos i ens beneficiem de totes les seves propietats per millorar la nostra pell,  la circulació i les tensions musculars lleus.


  Càlid de Pindes (50 min): Aprofitem les propietats de les pindes, uns saquets que contenen pedres làviques amb propietats tèrmiques i ens permeten alleujar dolors musculars a l’esquena i relaxar aquelles tensions que ens causin molèsties, alhora que relaxem tot el cos.

  Aquesta experiència inclou 60 minuts de Circuit D’Aigües (Spa).

  Preu: 70€

 • Mediterrani

  Facial o mans i peus

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Higiene Zen (60 min): Neteja facial amb extracció de punts negres on hidratem i cuidem la teva pell en profunditat i en un ambient totalment de benestar.


  Higiene Holístic Dr. Hauschka (60 min): Neteja facial sense extracció de punts negres. Utilitzem productes homeopàtics especialment formulats per mimar, hidratar i aportar lluminositat alhora que respectem la naturalesa de la pell i el seu procés de regeneració.


  Bellesa mans i peus (60 min): Combinem manicura i pedicura dins la mateixa hora.


  Facial personalitzat amb massatge craniofacial (60 min): Tractem el teu tipus de pell en funció de les seves necessitats per equilibrar-la i donar-li lluminositat. Amb aquest tècnica aconseguim un aspecte sa i rejovenidor i ho combinem amb un massatge relaxant al crani i a les cervicals.

  Preu: 40€

 • Balinesa

  Massatges en parella

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Ritual Morjana (50 minuts): Tot un plaer pels sentits. Escolliu entre l’aroma d’àmbar o l’aroma de taronja i canyella i endinseu-vos en un món ple de sensacions mentre teniu cura de la vostra pell.


  Ritual Hammam (50 minuts): Especialment pensat per a tenir cura de la pell. Aquest ritual exfoliant tradicional del Marroc us deixarà la pell totalment lliure de cèl·lules mortes i nodrida gràcies a la combinació del sabó negre d’eucaliptus, el càlid guant de kessa i el nostre oli d’argàn 100% natural.


  Massatge Aroma de Cítrics (50 minuts): Totalment relaxant gràcies a l’aroma de la taronja i amb propietats antiestrès. Aconseguim una desconnexió profunda i alhora nodrim i mimem la vostra pell.

  Aquesta experiència inclou 60 minuts de Circuit D’Aigües (Spa).

  Preu: 140€

 • Oriental

  Servei fisioteràpia

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Sessió de fisioteràpia amb diagnòstic (60 min): Procés d’avaluació d’un pronòstic funcional per tal d’establir un tractament en funció de les necessitats.  


  Sessió d’entrenament personal (50 min): Oferim un pla totalment adaptat a les necessitats i possibilitats de cada persona per tal d’aconseguir l’objectiu desitjat.


  Massatge descontracturant (45 min): Treballar les contractures i alleujar les tensions musculars.

  Preu: 35€