Experiències

 

Escull l’opció que més t’agradi !!!

 

Caixes disponibles:

 • Spazio Nyxpert Benessere

  Massatges individuals

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Chackra Stone Massage (90 min): Massatge ayurvèdic amb olis calents, pedres volcàniques i les gemmes “chakra” que alliberen la tensió de cos i ment.


  Lulut Treatment (90 min): Embolcall amb mousse de iogurt, espècies i fruita. Massatge balinès amb iogurt que nodreix i hidrata la pell, enlluernant-la novament.


  XOCOLAT MASSAGE (90 min): Peeling amb sals del mar mort seguit d’una caricia sensorial amb aromes de cacau pur i natural. Massatge envolvent, enforfínic, hidratant i nutritiu.


  Back and Shoulder (70 min):  Massatge descontracturant en peus, espatlles i esquena.

 • Spazio Nyxpert Beauty

  Facial o mans i peus

  A escollir entre una de les diferents opcions:


  Neteja facial “Essencial face regime ” (60 min): Neteja profunda i delicada, elimina impureses, promou la respiració cel.lular, la pell més fresca, lluminosa i suau.


  Facial personalitzat amb massatge cranio facial  (60 min): Diagnòstic i tractament facial personalitzat amb massatge relacant crani facial 


  Lífting i tint de pestanyes amb pressoteràpia (60 min): Llueix una mirada expressiva, sense necessitat de maquillatge


  Bellesa de mans i peus  (60 min): Manicura i pedicura exprés

 • Spazio Nyxpert - Moment per dos

  Massatges en parella

  A escollir entre una de les diferents opcions amb circuit de spa inclòs:


  Massatge “Date un capricho” (50 minuts):  Massatge relaxant amb olis essencials calents a escollir.


  Ritual Tibet (60 minuts):  El secret del Tibet tancat en saquests “pindes”aplicats pel cos amb un tebi i perfumat oli d’ametlles.


  Ritual Candle (60 minuts):   Un ritual polisensorial i aromaterapèutic. Massatge amb espelmes, mantegues i olis essencials.

  Ritual Tibet (60 minuts):  El secret del Tibet tancat en saquests “pindes”aplicats pel cos amb un tebi i perfumat oli d’ametlles.


  Back and Soul Ritual  (75 minuts): Ritual amb exfoliació, hidratació facial i corporal; reequilibri energètic amb una sinergia d’olis essencials.

   

 •