Act. Dirigides

Divertir-te mentre fas allò que t’agrada és el que compta i si ho fas envoltat de gent que comparteix els mateixos objectius que tu encara millor.

No t’ho pensis més i vine a Berga Resort.  Trobaràs un munt d’activitats dirigides!!

ACTIVITATS CARDIOVASCULARS

CYCLING : Activitat física realitzada sobre una bicicleta dissenyada per a tal efecte, en la que es fa un treball principalment cardiovascular. Acompanyats de música seguirem la ruta marcada pel monitor.

Virtual CYCLING : Sessió de cicle indoor a on tu decideixes quan i quina ruta vols fer. Programa’t el teu temps amb les sessions virtuals. 

ELIPSING : Classe dirigida que permet exercitar tots els músculs del cos d’una manera suau. Reuneix en un sol moviment els efectes de diverses activitats com caminar, remar, muntar la bicicletao o fer exercici com els steps.

STEPS : Sessió coreografiada a on es realitza un treball aeròbic i cardiovascular.

STRONG by Zumba: Combina moviments que treballen amb el propi pes coporal, condicionament muscular, exercici cardiovascular i moviments pliomètrics sincronitzats amb música original especialment disenyada per tal que coincideixi amb cada moviment. La música guía cada squat, burpee, etc., per tajudar-te a fer fins la última repetició.

ZUMBA : Sessió de fitness que utilitza els principals ritmes llatinoamericans. Pensada per a tothom que li agrada ballar.

BOXA :  Activitat física que aporta una gran quantitat de beneficis, aicí com capacitat de resistència cardiovascular, força, agilitat, pptència, etc.

ACTIVITATS DE FORÇA

BODY&WEIGHT :  És una forma d’entrenament que combina exercicis aeròbics amb els propis d’una sala de musculació. Per tant, es practica amb barres o discos que fan reforçar la resistència.

TRX : És un entrenament en suspensió. Es caracteritza pel seu caràcter funcional que permet treballar totes les parts del cos per a la seva tonificació, augment de la força muscular i millora de la postura corporal.

FULLBODY: Activitat dirigida on treballaràs la força, la resistència i movilitat. Sessions molt dinàmiques, divertides i amb bona música!

CROSSBER: El CrossBer és un mètode d’entrenament que fusiona moviments de diferents disciplines, tals com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic. Consisteix en realitzar un programa d’exercicis en un determinat temps o repeticions. Vine a provar la nova sala BOX  amb les classes de CrossBer

ACTIVITATS POSTURALS i COS-MENT

IOGA : El hatha ioga és el ioga més difós en tot el món i es basa en la realització d’asanes ( o posicions corporals). Es tracta d’un sistema de postures físiques amb el propòsit d’aconseguir que el cos es torni apte per a la meditació. Les asanes generen seneritat física i mental.

PILATES :  Mètode de tonificació corporal. Amb una base de tonificació abdominal, reforça i tonifica els músculs, millora la postura, aporta flexibilitat, equilibra i unifica cos i ment,

HIPOPRESSIUS : Tècnica mitjançant la qual aconseguim una tonificació de la faixa abdominal i el sòl pèlvic. Indicat per a la reducció del perímetre abdominal, disminució dels mals d’esquena, solucionar i prevenir la incontinència urinària, millorar la funció respiratòria, millora de la postura i el post-part.

BODY-ART : És una activitat dirigida on l’objectiu és assegurar la correcta funcionalitat del cos a través d’un treball de força funcional i de l’estabilització del sistema motor, treballant amb la respiració i la pròpia consciència.

ACTIVITATS A L’AIGUA

AIGUA-GIM : Modalitat de fitness aquàtic amb exercicis centrats en la tonificació muscular. Adapta al medi aquàtic el treball físic que es realitza a terra, amb l’avantatge de la ingravidesa que aporta.

NATACIÓ : Sessió a on el monitor t’ensenyarà a millorar les teves habilitats en el medi aquàtic.

NATACIÓ EXTREM : Sessió dirigida per als socis/es que ja teniu un nivell alt de natació i voleu seguir millorant la vostra tècnica.